Bannerkinderen

Met het gezin

Een bezoek aan PARCUM en Abdij van Park is een unieke ervaring. Of je nu je eerste stappen in de museumwereld zet of er al honderd op je palmares hebt staan. Bij ons komt iedereen aan zijn trekken. Ook de allerkleinsten onder ons. Ga samen met Norrie de abdijmuis op speurtocht. Of volg Bert op zijn ontdekkingsreis doorheen de tentoonstelling.

Op speurtocht met Norrie de abdijmuis

Muisje Norrie kent de Abdij van Park als z’n broekzak! Op al zijn lievelingsplekjes heeft Norrie een eigen muizenhuisje met een bijzondere herinnering. Trek een echte paterspij aan en ga op zoek naar alle muizenhuisjes! Bij elk muizenhuisje geeft Norrie je een leuke kijk- en doe-opdracht. Je vindt er telkens een mooie kaart om te verzamelen en mee naar huis te nemen.

  • Gezinsparcours met kijkopdrachten
  • Voor kinderen van 6 tot 10 jaar

Bert vertelt!

De Abdij van Park heeft geen geheimen voor Bert. Hij woont in de buurt en neemt je maar al te graag mee op sleeptouw doorheen de tentoonstelling. Bert bekijkt het leven van de norbertijnen vanuit zijn eigen bril, maar wil ook graag weten wat jij ervan denkt. Let op! Hij houdt wel van een flauw mopje, én van balletjes in tomatensaus …

  • Interactieve kinderaudiotour bij de expo ‘Als de bliksem’
  • Voor kinderen van 8 tot 12 jaar