Marie bellando mitjans 1 Zqu M1n8 G2 M unsplash

Vrijwilliger worden

Wil je deel uitmaken van het museumteam? Of kriebelt het om verborgen religieuze pareltjes te ontdekken? Bij PARCUM kan je je ei op verschillende manieren kwijt.

Vrijwilligers maken het verschil! Daarom doen we er alles aan om je direct thuis te laten voelen. Je krijgt een duidelijke functieomschrijving en begeleiding waar nodig. Daarnaast krijg je een vrijwilligersvergoeding. En voorzien we opleidingen en een leuke jaarlijkse uitstap.

Kriebelt het om aan de slag te gaan? Stuur dan de ingevulde Vrijwilligersfiche PARCUM naar silke.claes@parcum.be.

Wij zoeken momenteel:

Suppoost voor het museum

Als publieksbegeleider ben jij het eerste aanspreekpunt in het museum en de tentoonstellingszalen. Je laat de bezoeker zich welkom voelen. En geeft uitleg waar nodig.

Taakomschrijving publieksbegeleider PARCUM

Monitor voor museumkampjes

In de krokus- en paasvakantie organiseren wij museumkampjes. Je staat in voor het onthaal van de kinderen. En begeleidt en entertaint hen tijdens de vele activiteiten.

Vacature monitoren museumkampjes

Spelbegeleider 'Van de hel naar de hemel'

In dit abdijspel leren de leerlingen meer over de middeleeuwen en de impact van religie op het leven van toen. Je staat mee in de voor de begeleiding van het spel en de naverwerking.

Taakomschrijving spelbegeleider PARCUM

Verdelen folders in Leuven

Help mee ons aanbod in groot Leuven te verspreiden. Spring op je fiets en verdeel onze folders in en rond Leuven.

Taakomschrijving flyeraar PARCUM

Heb je vragen over onze vrijwilligerswerking?

Wil je graag vrijwilliger worden, maar is er iets niet duidelijk? Of wil je graag meer informatie over onze werking? Neem dan contact op met onze verantwoordelijke publiekswerking.

Silke Claes

Silke Claes

Verantwoordelijke publiekswerking