Instaprondleiding: slow art
Mensen zijn continu in beweging, onderweg, vaak gehaast en jachtig. Voor stilstaan is er zelden tijd. Tijdens een slow art-rondleiding dagen we je uit om stil te vallen en enkele kunstwerken écht te ontdekken. Leer kijken in vertraging en ontdek details die je anders nooit zou zien.
Tijdens de slow art-rondleiding neemt onze gids je mee op tocht langs enkele bijzondere kunstwerken in de tentoonstelling 'Ergens onderweg'. Je gaat samen op zoek naar het verhaal achter de werken, hoe ze zijn opgebouwd, ... Maar even goed worden de emoties die het werk oproepen besproken. Deze rondleiding van 1,5 uur geeft geen volledig overzicht van de tentoonstelling, maar focust op drie tot vier objecten.
Reserveer je plaats en laat je door onze gids meevoeren naar enigmatische topstukken uit de tentoonstelling. Per rondleiding voorzien we 15 plaatsen. Wees er dus op tijd bij!
Voor de rondleiding betaal je je inkomticket (met eventueel kortingstarief) + 5 euro voor de gids. Betalen doe je ter plaatse in het museum.
Praktisch
- 5 juni & 10 juli
- 14:30 - 16:00
- Ticket + 5 euro voor de gids
- Reserveer je plaats via deze link. Je betaalt je tickets ter plaatse in het museum.
Andere aankomende evenementen
Apero Talk: Burp
'Smaak is subjectief'. Wie bepaalt wat goede smaak is, en wat goed smaakt. Geschiedenis en hoe kunstenaars hun wereld visualiseerden is een constante wisselwerking. Tijdens deze Apero Talk gaat BURP graag de discussie aan over interpretatie en smaak, goede of slechte.
Apero Talk: Tulli Padwa
Chef Tulli Padwa, bekend van de docureeks ‘Shalom allemaal’, brengt met ‘Geshmak!’ zijn eerste boek uit. In deze Apero Talk neemt chef Tulli je mee op een culinaire ontdekkingstocht met traditionele maaltijden langs de zeven dagen van de week en geeft telkens uitleg over de gangbare Joodse tradities.
Apero Talk: Regula Ysewijn
Tijdens deze lezing neemt ze je mee op een fascinerende reis door het verleden. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Van wafel tot koek geeft een overzicht van gebak voor alle feesten van het jaar.