Abdij van Park is dé best bewaarde abdijsite van de Lage Landen. De voorbije jaren werd de abdij met de nodige zorg gerestaureerd. Partnerorganisaties vonden hun intrek in de abdij. De abdij herleefde! Stap voor stap werd de abdij opengesteld voor het grote publiek. Vanaf 4 mei wordt een nieuwe fase van deze restauratie afgerond ... Vanaf dan kan je bijna dubbel zo veel ruimtes in het kloostercomplex bezoeken en beleven. Maar daarvoor hebben we jouw steun nodig ...

Wij hebben een droom

Wij dromen ervan om zo veel mogelijk bezoekers de verborgen schatten van de abdij te laten ontdekken! De prachtige kloosterbibliotheek, de buitengewone kunstschatten, de stucwerkplafonds, de glasramen, ... We willen deze ruimtes op een laagdrempelige manier duiden. Met een lichtspel op de plafonds, soundscapes, audiovisuele tours, activiteiten voor kinderen en gezinnen, ... Zo kan iedereen genieten van deze erfgoedparel.

Help jij deze droom waarmaken?

Om dit te realiseren, hebben we nog een laatste financiële duw nodig. PARCUM en Abdij van Park slaan daarom de handen in elkaar. Met een crowdfundingcampagne gaan we op zoek naar de laatste 60.000 euro. Vind jij ook dat we zo veel mogelijk mensen met erfgoed in contact moeten brengen? Koop een reward op www.growfunding.be/abdijvanpark en proef van alles wat de abdij te bieden heeft! Dit kan al vanaf 10 euro.

Elke euro wordt bovendien verdubbeld. Jouw 10 euro is dus 20 euro waard!

2021 Crowdfunding Hoe Werkt Het HR

Hoe werkt het?

Crowdfunding betekent letterlijk 'fondsen zoeken via het publiek'. Door het storten van een bedrag ondersteun jij ons project. Natuurlijk staat er tegenover dit bedrag een 'beloning'.

Op www.growfunding.be/abdijvanpark vind je een overzicht van de rewards die je kan kopen. Je hebt de keuze uit 10 rewards. Van een biertje over een preview van de historische ruimtes tot een 'privé-concertje' van de vredesbeiaard. Jij kiest! Dit kan al vanaf 10 euro.

Betaal je reward en kom het vanaf 4 mei ophalen.

Deze actie kunnen we realiseren dankzij de steun van de partners op de site!

Elke opgehaalde euro wordt verdubbeld dankzij de steun van het PARCUM Matching Fund:

2021 Crowdfunding Logos mf

Andere interessante blogartikels