Met kinderen

Op zoek naar een leuke uitstap voor de hele familie? De abdijsite is een prachtige groene omgeving waar je kan wandelen, ravotten en heel wat dieren kan spotten.

NIEUW!

Kinderatelier in de vakanties

Kriebelt het bij je zoon of dochter om creatief en actief aan de slag te gaan? Eén adres: PARCUM. Tijdens de vakanties kunnen zij zich helemaal uitleven in de Abdij van het Park. Geheimen ontrafelen, spelen op de beiaard, schilderen en ravotten. Een dag vol spel en plezier. Schrijf je snel in, want plaatsen zijn beperkt!

Ontdek het aanbod

Rondleiding “De geheimen van de abdij”

De gids neemt de kinderen mee achter de schermen van de abdij. We reizen terug in de tijd naar de middeleeuwen en ontdekken alle geheime plekjes in de Abdij van Park! Luister naar leuke verhaaltjes, trek een pij aan en hou je klaar voor toffe opdrachtjes! De rondleiding is gericht op 8- tot 10-jarigen.

Verjaardagsfeestje in PARCUM? Deze rondleiding kan gecombineerd worden met een exclusief bezoek aan ons knutselatelier (begeleiding inbegrepen). Contacteer silke.claes@parcum.be.

Praktisch

€ 70 per gids (max. 12 kinderen per gids, minstens één volwassen begeleider) Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang!

Openingsuren


Het museum is momenteel gesloten. Wij openen terug op 11.12.2019