Vrijwilligers gezocht

Wil je deel uitmaken van het museumteam of kriebelt het om met kinderen aan de slag te gaan? Wij zoeken momenteel verschillende vrijwilligers

Wil je deel uitmaken van het museumteam of kriebelt het om met kinderen aan de slag te gaan? Bij PARCUM ben je van harte welkom! Ons klein maar gemotiveerd team zal er alles aan doen om je thuis te laten voelen. Je krijgt een duidelijke functieomschrijving en begeleiding waar nodig.

Momenteel zijn we op zoek naar:

Tijdens de krokus- en de paasvakantie organiseren PARCUM en Abdij van Park enkele kinderateliers. Gedurende deze dagen ontdekken de kinderen de abdij, het museum en haar mooie groene omgeving, trekken ze een pij aan en volgen een rondleiding, en mogen zelf aan de slag in ons knutselatelier. Wij zoeken nog enkele vrijwilligers die de kinderen mee begeleiden door de dag.

Als publieksbegeleider ben jij tijdens onze tentoonstelling Religie – Helend – Verdelend (08.11.18 – 28.04.19) het aanspreekpunt in de tentoonstellingszalen. Je zorgt ervoor dat de bezoekers zich welkom voelen en maakt ze wegwijs doorheen het museum. Je deelt bezoekersgidsjes uit en kan geïnteresseerden warm maken voor onze randprogrammatie. Indien nodig maak je de bezoekers attent op de museumregels.

Zin om als vrijwilliger met ons mee te werken aan PARCUM? Stuur de ingevulde vrijwilligersfiche naar silke.claes@parcum.be